Personvernpolicy

Hvem er vi?

Vår webadresse er: https://l5navigation.no/

Kommentarer

Når gjester legger inn kommentarer på siden så samler vi inn de opplysninger som vises i kommentarskjemaet, samt IP-adresse og browserens streng for å detektere søppelpost.

En anonymisert streng som skapes fra din e-postadresse kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å avgjøre om du er registrert der. Personvernpolicy for tjenesten Gravatar finner du på https://automattic.com/privacy/. Når din kommentar blir godkjent vises ditt profilbilde offentllig sammen med din kommentar.

Media

Hvis du laster opp bilder til siden bør du unngå å laste opp bilder der EXIF-data inkluderer data fra GPS-lokalisering. Besøkere til siden kan laste ned og ta fram alle posisjoneringsinfo fra bilder på siden.

Cookies

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettstedadresse i informasjonskapsler. Dette er for din bekvemmelighet, slik at du ikke trenger å fylle ut denne informasjonen igjen neste gang du skriver en kommentar. Disse informasjonskapslene er gyldige i ett år.

Hvis du besøker påloggingssiden vår, setter vi en midlertidig informasjonskapsel for å sjekke om nettleseren din godtar dem. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon, og den forsvinner når du lukker nettleseren din.

Når du logger deg på, vil vi også opprette flere informasjonskapsler for å lagre informasjon om påloggingen din og valgene for utforming av skjermoppsettet. Innloggingsinformasjonskapsler er gyldige i to dager og layoutvalg -informasjonskapsler er gyldige i ett år. Hvis du merker av «Husk meg», vil informasjonskapselen din forbli i to uker. Hvis du logger deg av kontoen din, slettes innloggingsinformasjonskapslene.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, blir en ekstra informasjonskapselfil lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon, men angir bare innlegg -ID -en til artikkelen du nettopp redigerte. Den er gyldig i 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, etc.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjeparts sporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det aktuelle nettstedet.

Hvem deler vi dine data med?

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP -adressen din bli inkludert i tilbakestillings -e -posten.

Hvor lenge beholder vi din informasjon?

Hvis du skriver en kommentar, blir kommentaren og dens metadata lagret på ubestemt tid. Grunnen til dette er at vi må kunne finne og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk og ikke stille dem i kø for gjennomgang.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Hvilke rettigheter har du over dine data?

Hvis du har en konto eller har skrevet kommentarer på dette nettstedet, kan du be om en eksportfil med de personlige opplysningene vi har om deg, inkludert all informasjon du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter all personlig informasjon vi har om deg. Dette inkluderer ikke informasjon som vi må lagre for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor sender vi din informasjon?

Kommentarer fra besøkende kan sjekkes via en automatisk søppeldetekteringstjeneste.