Bli med på

vår reise

Vi brenner for maskinstyring og ulike typer av GNSS-posisjonering. Våre ansatte har erfaring fra bransjen, og forstår virkelig hvordan ting fungerer i praksis.

Vår historie: En reise gjennom innovasjon.

Siden oppstarten i 2013 har L5 Navigation vært i forkant av teknologisk utvikling innen posisjoneringssystemer. Med etableringen av L5 International AS i Norge i 2017 og videre ekspansjon til Finland i 2018, har vi utvidet vårt geografiske fotavtrykk og forsterket vår tilstedeværelse i Skandinavia. Vår reise har vært preget av banebrytende innovasjoner som vårt eget gravesystem L5 3DX i 2019, M-Serien GNSS-rovere i 2020, og neste generasjons maskinstyring L5 U3D-X i 2021.

Vår visjon: Tilgjengelighet for alle.

Vi ønsker at alle som trenger høy posisjoneringsnøyaktighet skal ha tilgang til det. Vårt oppdrag er å gjøre høy posisjonsnøyaktighet tilgjengelig for flere, ved å balansere pris og spesifikasjon. Våre engasjerte og kompetente medarbeidere sikrer at kundene får maksimalt utbytte av sin investering.

Produktområder: Fra maskinstyring til måleteknikk.

Vårt brede spekter av produkter inkluderer løsninger for maskinstyring i masseforflytting, avansert måleteknikk, og spesialiserte løsninger for spesialmaskiner som borerigger. Med over 250 års samlet erfaring, er vår ekspertise og fleksibilitet vår styrke.

Geografisk spredning: Nærhet til våre kunder.

I Norge har vi etablert en sterk tilstedeværelse med regionskontorer og avdelingskontorer spredt over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Dette sikrer lokal forståelse og nærhet til våre kunder.

Vårt verdigrunnlag: Ærlighet, åpenhet og tilgjengelighet.

L5 Navigation er ledende i Norge og Norden innen vårt felt, takket være vårt fokus på ærlighet, åpenhet og tilgjengelighet. Vi lærer av våre kunder og justerer kontinuerlig våre produkter for å møte de nordiske kravene.

Fremtiden: Innovasjon og lokal tilknytning.

Vår fremtid er bygget på å opprettholde vår ledende posisjon innen bergsprengningsteknikk, samtidig som vi utvider vårt tilbud til små entreprenører og spesialmaskinsegmenter. Med en økende satsing på digital markedsføring og lokal tilknytning, er L5 Navigation godt posisjonert for å møte fremtidens utfordringer.

Support: Dedikert til våre kunder.

Våre medarbeidere er genuint opptatt av at alle kunder skal tas vare på, både før, under og etter et salg. Vi streber etter å være den foretrukne samarbeidspartneren for våre kunder innen vårt fagfelt, og vårt team er alltid klare til å yte den beste støtten og service.

L5 Navigation: Din pålitelige partner i posisjoneringsteknologi.

L5 Navigation i Norden

I 2022 omsatte L5 Navigation nærmere 150 millioner SEK, inkludert Norge og Finland. Selskapet har nærmere 50 ansatte i Norden, med en fullstendig landsdekkende organisasjon i Sverige og Norge. Den 1. mars 2021 ble neste generasjons maskinstyring lansert; L5 U3D-serien, og i forbindelse med dette ble det også annonsert et unikt nordisk samarbeid med det danske selskapet Unicontrol. I tillegg har L5 Navigation markedets mest prisgunstige bærbare GNSS-løsninger for alle behov og formål.

Forretningsmål

Vi skal være top-of-mind innen posisjonering i Norden.
Vi skal ha flest 3D-systemer i drift i Norden.

Visjon

Alle yrkesaktive med behov for høy posisjoneringsnøyaktighet skal ha tilgang til det.

Misjon

Muliggjøre at flere kan dra nytte av høy posisjoneringsnøyaktighet gjennom en vel avveid balanse mellom pris og ytelse.
Arbeide tett med kunden, og sikre at alle får maksimalt ut av sin investering med hjelp av våre kompetente og engasjerte medarbeidere.

Vil du komme i kontakt med oss, ​​eller vite mer?

Kontaktinformasjon finner du nederst på siden. - Her kan du også skrive til oss om hva du lurer på, eller hvilket produkt du vil vite mer om. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.