Påskekonkurranse

Er dere klare for en liten påskekonkurranse? Vi i L5 Navigation synes det er veldig gøy å se produktene våre i bruk, og har du bilder av det som du vil dele med oss, så er det supert! Nå er jo vi generelt opptatte av anleggsbransjen, så alle relaterte bilder er selvfølgelig velkomne. Men siden det snart er påske er det jo kanskje ekstra fint hvis det er sol og skiføre involvert også. Ellers kan man jo lage en ny vri på en gammel klassiker, med gravemaskin i solnedgang i stedet for den velkjente elgen.

Så til selve konkurransen. Vi mangler 6 bilder til vår påskebildemontasje til bruk i sosiale medier, derfor kjører vi i gang en påskekonkurranse. Derfor vil vi gjerne ha inn bilder fra dere. Hvordan ser din hverdag ut, send inn bilder fra din arbeidsdag! De som får bildet sitt brukt får et fylt påskeegg.

Bildene kan du sende inn her. Men bildene må sendes inn innen 19. mars.

Vi vil også ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske. Enten du skal være hjemme, på påskefjellet eller et helt annet sted!

Men vi hører gjerne fra dere dersom dere vil dele bilder og historier om hvordan dere opplever å bruke produktene L5 Navigation forhandler også. Det er alltid plass til flere blant kundehistoriene våre!